ગુજરાતી લેખિનિમાં સ્વૈરવિહાર
માનવંતા મુલાકાતીઓ
- 651,772 લટાર મારી ગયા.
પરમપૂજ્ય બા/બાપુજી

Join 418 other subscribers
વિભાગો
તાજેતરની સામગ્રી
વાચકોના પ્રતિભાવ
pragnaju પર આનો શો ઉકેલ? | |
Qasim Abbas પર આનો શો ઉકેલ? | |
Suresh Jaani પર મોહ | |
pragnaju પર મોહ | |
pragnaju પર સળી – એક અવલોકન | |
સળી – એક અવલોક… પર આઠનું બળ – એક અવલોક… | |
Qasim Abbas પર ચિત્રકાર કે પ્લમ્બર ? | |
pragnaju પર ચિત્રકાર કે પ્લમ્બર ? | |
pragnaju પર હાઈવે – 1 | |
જડતા – એક અવલો… પર હાઈવે – 1 |
Encouraging benefits –
અફલાતૂન તબીબની અફલાતુન વાત જાણીતી વાત છે.આપણા ડોશી વૈદ્યુમા દવાની ઓછી કે બીલકુલ અસર ન થતી હોય તો પરહેજમા ઘંઉ બંધ કરીએ છીએ ત્યારે સારા પરીણામ આવે છે .તે અંગે વૈજ્ઞાનિકોના અભિપ્રાય જાણીએ…
The wheat we eat these days isn’t the wheat your grandma had: “It’s an 18-inch tall plant created by genetic research in the ’60s and ’70s,” “This thing has many new features nobody told you about, such as there’s a new protein in this thing called gliadin. It’s not gluten. I’m not addressing people with gluten sensitivities and celiac disease. I’m talking about everybody else because everybody else is susceptible to the gliadin protein that is an opiate. This thing binds into the opiate receptors in your brain and in most people stimulates appetite, such that we consume 440 more calories per day, 365 days per year.
Wheat: A Perfect, Chronic Poison. Interview with Dr. William …www.youtube.com › watch
After this trial of 40 days, I have decided….No wheat for 6 months.
Theories have not much use for me. Pursuing them is a pastime. What matters is….. What works in my own life .
Pingback: કરામત કરી છે – ૧ | સૂરસાધના